На планина тази неделя

 1. Тази неделя, 16. ноември, ще се разходим из малко познатата Люлин планина, през места, които са били сцена на исторически събития от ХХ век. Ще се качим на най-високия връх, Дупевица (цели 1256 м) и ще слезем от другата страна, в село Мало Бучино, откъдето ще се приберем с автобус, който стига до метрото. Ще вървим цял ден, но преходът не е особено труден. Няма стръмни изкачвания и се върви основно по широки черни пътища.

  Сборен пункт – последната спирка на трамвай №5 в Княжево, 10:00 сутринта.

  Моля, облечете се подходящо за планинска разходка - с дрехи и обувки, които са ви удобни и които не се притеснявате, че може да поизкаляте. Добре е да си носите малко шише с вода и нещо за хапване - сандвич, вафла и/или ядки.

  Специално за момичетата: знаем, че една истинска дама не е дама без дамска чанта, но, моля ви, изберете някоя по-малка, която може да се носи през рамо. А ако ви се намира малка раница, не се колебайте, вземете я вместо чанта.

  Ето събитието във Фейсбук. Ако ще идвате, задължително отбележете там, или ни пратете имейл, за да знаем колко хора да не чакаме, ако закъснеят :)

  Темата е отворена за коментари и въпроси.

Трябва да сте влезли в системата, за да може да отговаряте на теми.