Трето предизвикателство

 1. Ако имаме нещо подобно "one \n\n bazinga , wrap ".word_wrap(3) чийто резултат е ["one", "bazinga", ",", "wrap"] брой ли се за вярно, тъй като "," , ще бъде отделен самостоятелен ред или трябва "," да бъде залепен за "bazinga" примерно ("bazinga,"), също така ще е готино и ако сложите още тестове :relieved:

 2. Първо трябва да се заменят 2+ whitespace-a с ' ' или да се split-ва по "\n"? Неясно е, например, в случая "\n\n ".

  Aко всички думи са с дължина n, а подаденото число е по-малко от n, това означава, че трябва да се върне празен масив?

  @Александър, мисля, че запетая се поставя веднага след думата - както останалите препинателни знаци. Но нека някой от екипа ти отговори, все пак.

 3. @Герасим, ако думите са с дължина по голяма от зададена, трябва да върнеш целите думи а не празен масив, поне така мисля. Относно \n и 2+ whitespace-a може да ги замениш с 1 whitespace и от там да се оправяш. Тоест може да не се сплитва по \n, поне такa е в примера : Оригинал ...chuck wood?\n As much... и резултат "chuck wood? As much". Дано съм помогнал.

 4. @Герасим,

  1. Ако "дума" е по-дълга от максималната дължина на ред, връщате думата сама на ред. Допустимо е и няма друг начин.
  2. Ако новите редове във входа по нищо не се отличават от интервали. Те са просто whitespace и потенциално място, където може да се направи line break, но не задължително такова.

  Александър ти отговори на въпросите правилно.

  @Александър, в твоя пример, запетаята , ще е самостоятелна "дума". Това е така, защото си я разделил с интервал от предната дума. Не може да я залепиш за предната дума, понеже там има интервал и това ще е промяна на входния текст по начин, по който условието не позволява.

Трябва да сте влезли в системата, за да може да отговаряте на теми.